Javascript must be enabled for the correct page display

Het elimineren van verliezen bij Dutch Cocoa

Hoondert, P. (2008) Het elimineren van verliezen bij Dutch Cocoa. Master's Thesis / Essay, Industrial Engineering and Management.

[img] Text
Scriptie_TBK_Pieter_Hoondert1.pdf - Published Version
Restricted to RUG campus only

Download (626kB)

Abstract

Het produceren van cacaoproducten is een continue proces. Dit houdt in dat alle processen aan elkaar gekoppeld zijn. Problemen aan individuele installaties hebben daarom direct invloed op de gehele productielijn. Bij Dutch Cocoa in Amsterdam zijn de stilstanden van de brander in het productieproces het afgelopen jaar sterk toegenomen. Door het gehele proces te analyseren moest duidelijk worden wat de oorzaak was van deze stilstanden. Al snel werd duidelijk dat het vermalen van de cacao bonen voor veel problemen zorgde. Wat zijn de oorzaken van de problemen en welke oplossingen kunnen er voor de problemen ontworpen worden om de stilstanden in de toekomst te voorkomen?

Item Type: Thesis (Master's Thesis / Essay)
Degree programme: Industrial Engineering and Management
Thesis type: Master's Thesis / Essay
Language: English
Date Deposited: 15 Feb 2018 07:28
Last Modified: 15 Feb 2018 07:28
URI: https://fse.studenttheses.ub.rug.nl/id/eprint/8382

Actions (login required)

View Item View Item