Hoondert, P. (2008) Het elimineren van verliezen bij Dutch Cocoa. Master's Thesis / Essay, Industrial Engineering and Management.
Text
Scriptie_TBK_Pieter_Hoondert1.pdf - Published Version Restricted to RUG campus only Download (626kB) |
Abstract
Het produceren van cacaoproducten is een continue proces. Dit houdt in dat alle processen aan elkaar gekoppeld zijn. Problemen aan individuele installaties hebben daarom direct invloed op de gehele productielijn. Bij Dutch Cocoa in Amsterdam zijn de stilstanden van de brander in het productieproces het afgelopen jaar sterk toegenomen. Door het gehele proces te analyseren moest duidelijk worden wat de oorzaak was van deze stilstanden. Al snel werd duidelijk dat het vermalen van de cacao bonen voor veel problemen zorgde. Wat zijn de oorzaken van de problemen en welke oplossingen kunnen er voor de problemen ontworpen worden om de stilstanden in de toekomst te voorkomen?
Item Type: | Thesis (Master's Thesis / Essay) |
---|---|
Degree programme: | Industrial Engineering and Management |
Thesis type: | Master's Thesis / Essay |
Language: | English |
Date Deposited: | 15 Feb 2018 07:28 |
Last Modified: | 15 Feb 2018 07:28 |
URI: | https://fse.studenttheses.ub.rug.nl/id/eprint/8382 |
Actions (login required)
View Item |