Javascript must be enabled for the correct page display

Analyse fase: Ontwerp een Slimme productiemethode/ -techniek voor een stompkoker

Jager, P. (2015) Analyse fase: Ontwerp een Slimme productiemethode/ -techniek voor een stompkoker. Bachelor's Thesis, Biology.

[img]
Preview
Text
LST_BC_2015_PJager.pdf - Published Version

Download (841kB) | Preview
[img] Text
Toestemming.pdf - Other
Restricted to Backend only

Download (552kB)

Abstract

In dit rapport wordt het probleem beschreven bij het maken van stompkokers. Het bedrijf OIM te Haren heeft het probleem aangekaart en wil een snellere methode hebben voor het maken van stompkokers. Dit is een opzetje om bijbehorende oplossingen aan te dragen.

Item Type: Thesis (Bachelor's Thesis)
Degree programme: Biology
Thesis type: Bachelor's Thesis
Language: Dutch
Date Deposited: 15 Feb 2018 08:25
Last Modified: 15 Feb 2018 08:25
URI: https://fse.studenttheses.ub.rug.nl/id/eprint/14590

Actions (login required)

View Item View Item