Javascript must be enabled for the correct page display

Items where Year is 1986

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Name | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | C | F | K | L | M | P | R | T | W
Number of items: 16.

A

Akkerman, T. and Boerrrigter, E. (1986) Intraspecifieke kompetitie en grootte-ongelijkheid. Master's Thesis / Essay, Biology.

B

Berkel, B. van and Hoffmann, I. (1986) De weidevogelstand en het verschil tussen stalmest en gier en drijfmest. Master's Thesis / Essay, Biology.

Bunskoeke, E.J. and Winter, R. de (1986) Kweekexperimenten en groeianalyse met vijf soorten van het Schildhoek-Pampusplaatgebied. Master's Thesis / Essay, Biology.

C

Cappers, R. (1986) Optimalisering van de onderzoeksmethoden met betrekking tot de relatie tussen zaadflora en vegetatie. Master's Thesis / Essay, Biology.

F

Faber, R. (1986) Interspecifieke somatische hybridisatie van monohaploïde Solanum tuberosum en nitraat-reductase deficiënte Nocotiana plumbaginifolia, en de invloed van PFP, CIPC en BrdC op asymmetrisch chromosommverlies. Master's Thesis / Essay, Biology.

K

Koopman, G. (1986) Waterhard: wat het is en wat-er-hard aan is : een studie van het fenomeen "waterhard" in het Amsterdamsche Veld bij Erica (Drente). Master's Thesis / Essay, Biology.

Koopman, J. (1986) Landschapsoekologie van Rotstergaaster Wallen en Oosterschar. Master's Thesis / Essay, Biology.

Kramer, K. (1986) Evaluatie van een aantal hierarchische-polythetisch-divisieve clustermethoden met betrekking tot de verwerking van vegetatiekundige datasets. Master's Thesis / Essay, Biology.

L

Lankreyer, H. and Pranger, D. (1986) Grondwaterstroming en grondwatersamenstelling van de diepe ondergrond van het gebied Roden/Norg in relatie met de geologische gesteldheid. Master's Thesis / Essay, Biology.

M

Meijer, R.G (1986) Onderzoek naar de effekten van het jaarlijks Noordelijk Pinkster Kamp van scouting Nederland op de bodem en vegetatie van een deel van het militaire oefenterrein kniphorstbosch bij Anloo. Master's Thesis / Essay, Biology.

P

Prins, M. (1986) Een korte oecologisch bodemkundige studie in het Bois de Barrage, Ouagadougou Burkina Faso. Master's Thesis / Essay, Biology.

R

Ronde, L. (1986) Onderzoek naar factoren van invloed op de verandering van grootte-verdelingen in populaties. Master's Thesis / Essay, Biology.

Roossien, B. (1986) Voorspelling van verbetering van endogeen depressieve patiënten. Master's Thesis / Essay, Biology.

T

Terpstra, H. (1986) Het effect van wegenzout op het milieu. Master's Thesis / Essay, Biology.

W

Wierenga, L. (1986) Gradiënten in vegetatie en waterkwaliteit in de boven- en middenloop van de Drentse Aa. Master's Thesis / Essay, Biology.

Wijk, A. van and Rotink, K. (1986) Bij de Pinken : een onderzoek naar het gedrag en de verspreiding van pinken en hun invloed op de vegetatie van de Dollardkwelders. Master's Thesis / Essay, Biology.

This list was generated on Fri Apr 12 06:01:48 2024 CEST.